onsdag 2 november 2011

Grått och trist!

Jag tycker allt att det är mysigt med hösten, tänder massa med värme ljus och gosar ner mig i soffan, MEN, jag känner att jag behöver mer ljus för att vara pigg, känner mig mest seg nu.

I måndags va jag på en liten stickkurs, det va väldigt givande :)

Jag har stickat på som attan det senaste, många saker som ska göras, just nu håller jag på med ett par IFK sockar, jag har redan stickat ett par men min käre bror ville ha 2 par.

Sen ska jag bara sticka sådant jag vill göra, inga måsten för då blir det inte roligt, är lite trött på att sticka till andra hela tiden.

Ett par snygga IFK-sockarEtt par bebis sockar


Känner mig väldigt nöjd, mina första stickade vantar, jag tog med och visade på kursen, trodde inte jag hade gjort rätt, men tydligen så va det så enkelt, jag hade gjort rätt. Jag kunde tyda mönstret (men ringde mamma och frågade lite) nu kommer det bli vantar i överflöd.

Jag och Ulle va på symässa i Kviberg i lördags, det fanns inte så mycket garn men va trevligt att komma iväg en sväng, sen fikade vi.


Så nöjda vi ser ut, men det va vi oxå :)

Kram ♥

2 kommentarer:

 1. Hej på dig, var också på mässan i lördags.
  Och IFK strumporna är världens snyggaste! En bra idé!
  Ha det gott

  SvaraRadera
 2. Hej! Det är alltid kul att besöka mässor, skulle gärna vilja åkt till symässan i Stockholm denna helgen, men det får bli en annan gång.
  Visst blev IFK strumporna snygga, så lätta att göra :)
  Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera