måndag 1 oktober 2012

Mässhelg

Ja då va denna helgen över, i fredags va jag och Vickan på bokmässan, fick köpt mig lite böcker, även en stickbok, på kvällen blev det, revben och ett glas rött.

I lördags va jag och Ulle på Borås stickfestivalen, det va väldigt roligt :D jag köpte med mig massa med garn, jag ska sticka ett par tofflor som jag ska tova i maskinen, jag har aldrig gjort det innan.

Igår va jag så trött, men gick ut på en promenad, jag såg massa buskar som har fått nya knoppar och att jordgubbsplantorna har fått nya blommor, känns konstigt för nu är vi ju inne i oktober.

Jag måste bara få berätta att jag va med mamma på Sahlgrenska i torsdags, jag satt och stickade en disktrasa till mamma, då kom det fram en som jobbade där, hon ville titta och hålla i mina fina stickor (knitpro) hon tyckte jag hade på mig en så fin sjal, sen gick hon och sa till sin kollega att du måste gå och titta på tjejen som stickar så fina saker i väntrummet :) även på mässan kom det fram en tjej som tyckte min sjal va snygg, då blir man glad. Jag kanske inte är så kass ändå. Det va min restgarnsjal Opsa, den piggar upp nu i höst.
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och fästa trådarna i mina randiga vantar.
Ha en mysig måndag!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar